Благодарността не се изразява с думи

1 January 2022

personalBGgratitude

Благодарността не се изразява с думи. Не случайно някои хора правят впечатлението, че си живеят живота като диваци от далечен остров, начина им на изразяване далеч Не лъха на благодарност, но уви, живота им е доста приятен, характера също. И обратното. Някои които постоянно плямпат колко са благодарни, а животите им са бая мизерия.

Благодарността се изразява на първо място в начина по който си живееш живота. По начина по който се отнасяш към всеки един момент в живота. Вниманието което отделяш на всеки един момент от живота. Важността която предаваш на всеки един момент от живота.

Следващия път когато някой ти помогне, вместо да ходиш да му изнасяш речи на благодарност, след което да се върнеш към малоумния си начин на живот, вместо това, отиди и му покажи, че подкрепата му си е заслужуава чрез усилията които полагаш. Покажи че цениш вниманието му чрез начина по който ти си използваш вниманието. Покажи му, че не си е загубил вниманието и ресурсите като ги изцедиш на 110%. После ако щеш и 10 речи направи колко си благодарен. Няма значение. Хубаво. Важното е действията. Нещата които не се виждат на пръв поглед.

Линк към фейсбук пост.